IBG Judo

Er du øvet judokæmper, der elsker at dyrke judo, og har du ambitioner om både personlig og sportslig udvikling samtidig med, at du uddanner dig?

På Sportstar College giver vi dig mulighed for, i tæt samarbejde med Ikast-Brande Gymnasium, at tage en ungdomsuddannelse samtidig med, at du dyrker judo.

Du bor på Sportstar College sammen med andre unge eliteidrætsudøvere der også har valgt at kombinere deres sport og uddannelse. Vi har mange års erfaring med at hjælpe sportselever til at få sammenhæng i hverdagen, således at du kan præstere i både sport og skole.

Uanset hvilken uddannelse du vælger, har du mulighed for skemalagt træning ni gange om ugen uden at gå glip af undervisning. Træningen og undervisninger foregår på Gymnasiet som ligger i byen, kun 7 minutters cykling fra Sportstar College. 

Sportslig optagelse

Ved ansøgning til Sportstar College eller til Ikast-Brande Gymnasium skal du skrive under præsentationen af dig selv, at du ønsker at være sportselev. For at blive optaget på IBG Judo skal du til en optagelsessamtale, hvor vi i fællesskab afklarer dit sportslige niveau. Her kan du blive godkendt til optagelse eller få lagt en individuel træningsplan der sikrer, at du er klar til den høje træningsintensitet ved studiestart. Vi vil samtidig afklare om du kan blive optaget på Sportstar College.  

 

MORGENDAGENS JUDOSTJERNER INDTAGER SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande lancerede til skoleåret 2017/18 en unik linje for unge judotalenter, piger og drenge, der efter at have afsluttet folkeskolen får muligheden for at prøve talentet af som judokæmpere i et meget velfungerende idrætsmiljø. IBG Judolinje er oprettet i et tæt samarbejde med Ikast Brande Gymnasium. Her er Judosporten i fokus, og med Ikast Brande Gymnasium og i Judo Danmark har vi fundet nogle troværdige og stærke samarbejdsparter, der kan sikre en optimal helhedsoplevelse for den enkelte elev på IBG Judolinjen.

Udvikling på flere niveauer

IBG Judolinjen giver talenterne grobund for at udleve personlige mål og drømme indenfor deres idrætsgren, og Sportstar College Ikast-Brande har den nødvendige erfaring med kombinationen af uddannelse og eliteidræt. På Sportstar College Ikast-Brande møder eleverne opbakning til det at dyrke eliteidræt, og der fokuseres i det daglige arbejde på skolen på at få skole og idræt til at passe sammen. Judotalenterne får muligheden for at kombinere judosporten på eliteniveau med en traditionel videre gående uddannelse på STX, HF eller IB-Sport med stor fokus på skolegang, det almendannende og fællesskabet. Det tætte samarbejde med Gymnasiet gør det muligt at gennemføre gymnasietiden på de normeret 3 år, uden at det går ud over elevernes sportslige ambitioner. Ved hele tiden at holde fokus på den enkelte elevs personlig udvikling både i forhold til idrætten og til skolen, bestræber vi os på at udvikle det hele menneske.

Kontakt

Interesserede opfordres til at kontakte linieansvarlig Tommy Mortensen på tm@ikast-gym.dk eller 
Sportstar College leder, Karsten Werge på telefon 69 13 98 84 eller info@sportstarcollege.dk 

  

Mod til at følge drømmen

Golf

På golflinjen arbejder vi målrettet med din personlige og golffaglige udvikling, mens du studerer.…

Badminton

Vi arbejder målrettet på at skabe bevidste og selvstændige spillere, der udnytter deres potentiale …

Håndbold

Bliv elev på Sportstar College og udlev håndbolddrømmen alt imens du tager en gymnasial uddannelse.…

Fodbold

Spil fodbold på højt niveau, gå på STX, HF, IB-Sport eller HHX og bo i et udviklende og inspirerend…

Volley

Spil volleyball i Ikast KFUM og bliv inspireret af et miljø, der påvirker helheden i din dagligdag…

Cykling

Cykellinjen giver dig grobund for at udleve dine personlige mål og drømme alt imens du går i skole…

IBG Judo

Er du øvet judokæmper, der elsker at dyrke judo, og har du ambitioner om både personlig og sportsli…

Træningslejr

Bo på Sportstar College og gør brug af de ideelle faciliteter til et inspirerende træningsophold.